Gula kort: Ole (ej avstängd nästa)

Laget: Nicki - Jonas Ö, Kevin, Christian, Jocke Hult - Ole, Petter, Andreas - Jompa, Ferna, Fremling
Avbytare: Arash, Johannes, Joakim Willander, Johan J

Vi började med medvind på den hårda och inte helt jämna gräsplanen på Vrångös mysiga hemmaplan.
Efter en liten stund tar vi tag i spelet. Fremling kommer runt på sin högerkant och spelar snett inåt till Andreas strax utanför straffområdet som skjuter men skottet dyker lite för sent och går någon decimeter över ribban. Ett par minuter senare spelar Petter bollen till Fremling runt igen och hittar Ferna framför mål som inte gör något misstag.
En stund senare kommer vi runt igen på högerkanten och Jompa är ren framför mål men målvakten kastar sig med ryggen före och får bollen på sig. Vrångö har inte mycket till chanser men några fasta situationer som är farliga bl.a. en hörna som Jonas räddar på mållinjen. Nikki gör en fin räddning efter en frispark lite senare.
I andra halvlek kommer vi in i Vrångös kampfotboll och där är Vrångö minst lika bra som oss och med medvinden skapar de ett visst tryck. Vi kontrar och Jompa från Petter och Jompa kommer runt och spelar in bollen till Ferna som gör 2-0. 5 minuter senare får Vrångö en fast situation när Kevin skall rensa hinner en Vrångöspelare få fram ett ben som Kevin träffar och domaren blåser straff. Nikki går åt rätt håll men hinner inte ner till bollen. Ytterligare 5 minuter senare har vi bollen i backlinjen och blir lite pressade och Kevin försöker dribbla men deras spelare tr bollen och spelar fri deras forward som inte gör något misstag. Resten av matchen är rätt jämn. Vi har några vassare chanser, Jompa gör ett offsidemål och framför allt kommer han fri på vänsterkanten och har Ferna fri framför mål men bollen hamnar rakt på målvakten. Vrångö har ett par chanser men bollen går starx utanför.